Misiune la Ichimeni

 

In luna Februarie, am avut posibilitatea de a sluji alaturi de fam. pastorului Motora Marius Nicolae la Ichimeni ( o adunare deschisa recent de biserica din Kogalniceanu, pastorita de pastorul Marius Motora ). Oamenii acestia sunt la inceput de drum in ce priveste viata de credinta iar partasia pe care am avut-o impreuna a fost un bun prilej de imbarbatare si intarire in ce priveste viata lor de credinta si de slujire.

Ichimeni este un sat situat in judetul Botosani, la aprox. 8 km de Mihail Kogalniceanu. Exista doar doua cai de accces catre acest sat, dinspre Aurel Vlaicu sau Draguseni (toate caile de acces spre acest sat sunt prin mijlocul campului). Pe timp de ploaie, drumul este foarte greu. Oamenii in satul acesta sunt simpli iar saracia poate fi vazuta la orice loc.

Fratii de la Kogalniceanu, impreuna cu pastorul Motora Marius Nicolae din Botosani au deschis o adunare aici si ne-am bucurat pentru posibilitatea de a sluji impreuna. Am fost placut impresionat de modul in care se implica in slujire cei de aici. Cantarea de lauda, studiul biblic, rugaciunea – sunt doar cateva dintre aspectele lucrarii pe care am vazut-o desfasurandu-se aici. Baietii mei au fost bucurosi sa slujeasca cu instrumentele de lauda in cadrul acestei partasii fratesti.

Dupa terminarea partasiei cu fratii de la Ichimeni, impreuna cu fam. pastorului Motora am plecat la Mihail Kogalniceanu unde fratii s-au intalnit pentru partasia din timpul saptamanii.

                                                                Pastor, Candrianu Ioan

 

Pe viitor, vrem sa ne implicam aici pentru ajutorarea celor aflati in diferite nevoi. Mai multe detalii despre lucrarea de la Ichimeni, accesati link-urile de mai jos:

Ichimeni village pictorial – http://www.dailymotion.com/swf/xgutez
Ichimeni – different aspects from the church ministry – http://www.dailymotion.com/swf/xguw27
 
 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s